fbpx

Бийч Мишън (Плажна Мисия) е междунационална организация. Организираме пътувания с мисия из европейските крайбрежни градове, където много млади хора отиват на почивка. В тези зони за нощен живот нашите участници предлагат на тези млади хора помощ, молитва и са готови да изслушат всеки. В личните си разговори те говорят за тяхната вяра в Исус Христос и за личната им връзка с Него.

Защо?

Какви са тези хора които носят еднакви жълти тениски в Лорет, Бланес, Салоу, Тексел и Слънчев бряг? И защо го правят?

барбекю

Планирате ли да отидете на почивка в Лорет, Бланес, Салоу, Тексел или Слънчев бряг и искате ли да посетите страхотно барбекю с жива музика, забавни хора и истинска история?

пътувания с мисия

Бихте ли искали  да срещнете млади хора, които обичат да купонясват докато са на почивка? Искате ли да им помогнете и да ги свържете с Исус? Тогава се присъединете към едно от нашите евангелизационни пътувания.

Участвайте

Изследвайте възможността да станете част от работата на Бийч Мишън, поотделно или като организация или църква; можете да го направите, като се молите, участвате в тренировъчна вечер, друга (доброволна) работа или промоционална работа.

Дарете

Работата на Бийч Мишън се осъществява чрез вашите дарения. Прочетете повече за политиката, статута на ANBI (освобождаване от холандски данъци) и дарете онлайн!